Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. У партії Меркель заявили про хакерські атаки

Світ навколо нас 4693 перегляди

Опубліковано - 4.09.2017 18:44 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. У партії Меркель заявили про хакерські атаки
Кібервійна. У партії Меркель заявили про хакерські атаки
Заступниця голови Християнсько-демократичного союзу Юлія Клекнер заявила про хакерські атаки на сайт, які були вчинені з російських IP-адрес.

Про це 4 вересня повідомило агентство Reuters.

За словами Клекнер, були зафіксовані понад 3000 атак у неділю, 3 вересня, перед дебатами між Ангелою Меркель і Мартіном Шульцом.

"У багатьох відправників були російські IP-адреси", - додала Клекнер.

Але при цьому вона не уточнила, як були виявлені атаки і в якій формі вони здійснювалися.

За словами Клекнер, штаб-квартира ХДС у федеральній землі Рейнланд-Пфальц також піддалася "масштабним атакам" перед дебатами.

У свою чергу Росія відкидає звинувачення в спробах втрутитися у вибори за кордоном, а Федеральне управління з інформаційної безпеки Німеччини (BSI) заявляє, що знає про відповідні інциденти та знаходиться в контакті з штаб-квартирою ХДС у федеральній землі Рейнланд.

Нагадаємо, що парламентські вибори в Німеччині пройдуть 24 вересня 2017 року, фаворитами передвиборчої гонки вважаються союз ХДС-ХСС з кандидатом у канцлери Ангелою Меркель і соціал-демократи (СДПН) Мартіна Шульца.

Нагадаємо, у неділю, 3 вересня, кандидати на посаду канцлера Німеччини християнська демократка Ангела Меркель та соціал-демократ Мартін Шульц розпочали телевізійні дебати.

За даними дослідження, перемогу в телевізійних дебатах здобула чинна глава уряду та блоку ХДС/ХСС Ангела Меркель, яка набрала 55 відсотків голосів респондентів. У її ключового конкурента на виборах в бундестаг, кандидата від соціал-демократів Мартіна Шульца - 35 відсотків.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.