Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Миротворці в ОРДЛО. США за присутність озброєної місії ООН на всій окупованій території Донбасу

Політика 6179 переглядів

Опубліковано - 7.09.2017 13:44 | Всі новини | Версія для друку

Миротворці в ОРДЛО. США за присутність озброєної місії ООН на всій окупованій території Донбасу
Миротворці в ОРДЛО. США за присутність озброєної місії ООН на всій окупованій території Донбасу
США обережно вітають пропозицію Росії відправити миротворців ООН до Східної України, але наполягають, що миротворчі сили мають бути розміщені на всій території постраждалої від війни Східної України, а не лише на лінії контакту.

Про це повідомляє AP.

Відправка сил ООН до України "варта розгляду", заявили у Держдепі на наступний день після того, як президент Росії Владімір Путін заявив, що його країна звернеться до Радбезу ООН з проханням відправити миротворців для патрулювання лінії розмежування між українськими військами та підтримуваними Росією сепаратистами. США заявили, що подібна миротворча сила була б здатна захистити українців будь-якого етнічного походження та допомогти відновити державний суверенітет України.

"Будь-яка подібна миротворча сила має отримати широкий мандат для забезпечення миру та безпеки по всій окупованій території України", - заявила речниця Державного департаменту США Гедер Науерт.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.