Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремль, руками диктатора КНДР, розпочав гонку ядерних озброєнь?

Імперія «Совок» 4556 переглядів

Опубліковано - 25.09.2017 11:48 | Всі новини | Версія для друку

Кремль, руками диктатора КНДР, розпочав гонку ядерних озброєнь?
Кремль, руками диктатора КНДР, розпочав гонку ядерних озброєнь?
Міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров вважає, що Сполучені Штати не атакуватимуть Північну Корею, бо знають, що Пхеньян володіє ядерною зброєю.

«Американці не будуть атакувати Північну Корею, бо вони не підозрюють, вони точно знають, що вона має ядерні бомби. Я не захищаю Північну Корею, я просто кажу, що майже кожен погоджується з таким аналізом», – заявив Лавров російському телеканалу НТВ в інтерв’ю, яке вийшло в ефір 24 вересня.

Останнім часом напруженість через ядерні випробування Північної Кореї зросла. Раніше у вересні КНДР здійснила підземне випробування водневої бомби, потужність якої, за оцінками, в 16 разів перевищувала потужність бомби, яку США скинули на японське місто Хіросіма в 1945 році. У відповідь американські бомбардувальники B-1B Lancer, супроводжувані винищувачами, 23 вересня пролетіли в міжнародному повітряному просторі поблизу Північної Кореї.

Від «Аратти»: розпочавши війну проти України, Кремль фактично продемонстрував всьому світові, що Договір про нерозповсюдження ядерної зброї, згідно із яким наша країна добровільно позбулася третього в світі яденого арсеналу, разом із Будапештським Меморандумом і письмовими запевненнями «членів ядерного клубу»- порожні папірці.

Кажучи про Північнокорейську кризу, Лавров фактично підтвердив, що Кремль навряд чи б наважився напасти на ядерну державу Україна. Демоструючи, на прикладі КНДР, фактор ядерного стримування, тим самим пуінська Росія дала старт загальносвітовій гонці озброєнь.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.