Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суддя «підробляла» на крадіжках нерухомості у переселенців

Кримінал 8604 перегляди

Опубліковано - 1.11.2017 16:02 | Всі новини | Версія для друку

Суддя «підробляла» на крадіжках нерухомості у переселенців
Суддя «підробляла» на крадіжках нерухомості у переселенців
Слідчими ГПУ і СБУ припинено діяльність злочинної групи, яка легалізовувала на окупованих територіях вкрадену терористами нерухомість громадян.

Про це повідомило Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

У вівторок, 31.10.2017, слідчими Головного слідчого управління Служби безпеки України за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ч. 4 ст. 190 (шахрайство) та ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, затримано суддю одного з міськрайонних судів Одеської області, а також її спільника.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України.

Слідством установлено, що учасники організованої групи, до складу якої входили суддя, учасники терористичної організації «ДНР» та інші особи упродовж 2015-2016 років підроблювали рішення Кіровського районного суду м. Донецька від імені колишніх суддів цього суду щодо начебто зміни у 2013-2014 роках власників квартир на тимчасового окупованій території Донецької області.

Підроблені рішення суду надавалися реєстраторам, які переоформлювали об’єкти нерухомості на підставних осіб, після чого ними розпоряджалися учасники терористичної організації «ДНР».

Безперешкодність протиправної діяльності вказаної організованої групи на тимчасово окупованій території Донецької області забезпечував так званий «заступник міністра внутрішніх справ ДНР».

На цей час здобуто докази щодо протиправного заволодіння у такий спосіб 3-ма квартирами у м. Донецьк та м. Торез Донецької області. Досліджуються обставини готування та протиправного відчуження ще не менше 7 об’єктів нерухомого майна.

За результатами проведення обшуку за місцем проживання судді, окрім іншого, виявлено та вилучено гербову печатку і штамп ліквідованого Кіровського районного суду м. Донецька, чернетки, технічні паспорти на квартири, свідоцтва про смерть осіб, видані «ДНР», та інші документи і предмети, які використовувалися для підробки рішень суду.

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії.

Готуються повідомлення про підозру та подання до Вищої ради правосуддя про надання згоди на утримання судді під вартою, клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прокуратура просить громадян, які постраждали від дій вказаної організованої групи, звертатися до Головної військової прокуратури (тел. 044-243-44-33, 044-596-72-10).


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.