Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Волонтери виявили у прифронтовій зоні російський комплекс РЕБ

Війна з Росією (АТО) 4365 переглядів

Опубліковано - 14.11.2017 18:18 | Всі новини | Версія для друку

Волонтери виявили у прифронтовій зоні російський комплекс РЕБ
Волонтери виявили у прифронтовій зоні російський комплекс РЕБ
Російську станцію перешкод Р-330Ж “Житель” та іншу російську військову техніку зафіксовано на околиці окупованого селища Земляне на Луганщині всього за 7 км від лінії розмежування.

Техніку було ідентифіковано волонтерами міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm за аерофотознімками, ексклюзивно наданими волонтерською аеророзвідкою команди АРМІЯ SOS.

“Російську станцію перешкод Р-330Ж "Житель", прийняту на озброєння ЗС РФ у 2008 році, а також іншу російську техніку зафіксовано на околиці селища Земляне(Луганська область України). Селище знаходиться під контролем об’єднаних російсько-сепаратистських сил всього за 7 км від лінії розмежування, що проходить у вказаному районі річкою Сіверський Донець", - йдеться у повідомленні.

На аерофотознімках також ідентифіковано командно-штабну машину ЗС РФ на базі автомобіля КАМАЗ. "Аерофотознімки зроблено у першій половині листопада 2017 року, вони підтверджують, що Росія продовжує контролювати окупований регіон", - відзначили в InformNapalm.

Відзначається, що сучасна російська станція перешкод Р-330Ж "Житель" і раніше фіксувалася волонтерами InformNapalm на окупованій території України у ході OSINT та HUMINT розслідувань. Цей зразок спеціалізованої російської військової техніки увійшов до бази даних доказів участі ЗС РФ в окупації окремих районів Луганської та Донецької області України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.