Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Помічник Тіллерсона: санкції є важливим інструментом посилення ціни за агресію для Росії

Політика 5148 переглядів

Опубліковано - 15.11.2017 19:31 | Всі новини | Версія для друку

Президент України Петро Порошенко і помічник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Весс Мітчелл
Президент України Петро Порошенко і помічник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Весс Мітчелл
Сполучені Штати Америки вважають санкції важливим механізмом для посилення ціни для Росії за її агресію проти України.

Про це заявив помічник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Весс Мітчелл після переговорів з президентом України Петром Порошенком у Києві.

«Ми вважаємо, що санкції є важливим інструментом для посилення ціни за агресію, і ми продовжуємо вважати, що санкції є прямим наслідком агресії Росії. Санкції будуть зняті, коли Росія змінить ту поведінку, яка призвела до запровадження санкцій», – сказав Мітчелл 15 листопада, відповідаючи на питання Радіо Свобода.

Водночас у прес-службі президента України повідомили, що Мітчелл на переговорах із Порошенком також заявив, що у разі потреби США готові посилити ціну для Москви за продовження агресії проти Української держави. За повідомленням, Мітчелл підтвердив готовність продовжувати підтримку зусиль України з відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Помічник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Весс Мітчелл прибув в Україну 14 листопада і перебуватиме тут до 16 листопада.

США, як і інші країни «Групи семи» і ще деякі держави, а також ЄС, скоординовано запровадили після початку агресії Росії проти України – спершу у Криму, потім на частині Донбасу – по кілька пакетів санкцій, зокрема, щодо фізичних і юридичних осіб Росії і окупованого Криму, донбаських і кримських сепаратистів та представників колишньої української влади. Деякі санкції стосуються також цілих кількох галузей російської економіки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.