Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Заручники Кремля. У чому в Росії обвинувачують Сущенка

Імперія «Совок» 5004 перегляди

Опубліковано - 20.11.2017 14:13 | Всі новини | Версія для друку

 Заручники Кремля.  У чому в Росії обвинувачують Сущенка
Заручники Кремля. У чому в Росії обвинувачують Сущенка
Обвинувачення проти українського журналіста Романа Сущенка, якого в Росії підозрюють в шпигунстві, ґрунтується на двох зустрічах з однією людиною, розповів його адвокат Марк Фейгін.

Напередодні чергового суду щодо продовження затримання українського журналіста Романа Сущенка в Росії, його адвокат Марк Фейгін розповів DW про факти, на яких ґрунтується звинувачення проти нього. "Справа містить державну таємницю, але є деякі цікаві факти. Втім, вони не мають доленосної ролі. Основна фабула зводиться до двох епізодів спілкування Романа Сущенка з однією і тією ж людиною, а також епізодичному спілкуванні в інтернеті", - розповів DW Фейгін.

Як повідомлялося раніше, Сущенка обвинувачують у шпигунстві. "За версією слідства він намагався вияснити питання можливого вторгнення Росії в Україну. Нічого більше. Із заяв ФСБ складалося враження, що він Джеймс Бонд, який брав участь у перестрілках, спускався на парашуті, і тут відбувається якась підпільна війна спецслужб. Але там нічого такого немає", - говорить адвокат.

Нагадаємо, що на початку листопада Федеральна служба безпеки (ФСБ) РФ завершила розслідувати кримінальну справу щодо Романа Сущенка. За словами адвоката, основний суд по цій справі має відбутися в січні, але буде залежати від графіка суду та новорічних свят. Родину Сущенка не пустять на засідання суду. "В ньому можуть брати участь тільки учасники процесу: обвинувачення, захист, сам підзахисний та охорона", - говорить Марк Фейгін.

Співробітники ФСБ затримали українця в жовтні 2016 року в Москві. Російська контррозвідка підозрює журналіста у шпигунстві. ФСБ називає Сущенка співробітником головного управління розвідки міноборони України. Втім, Сущенко працював кореспондентом інформагентства "Укрінформ" у Парижі та шість років проживав на території Франції. Сторона захисту пояснює, що він неодноразово відвідував Росію і під час затримання перебував там із особистих мотивів, оскільки має в цій країні родичів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.