Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цинічний виклик суспільству

Суспільне життя 11356 переглядів

Опубліковано - 1.06.2006 21:55 | Всі новини | Версія для друку

Це їх Шеремет вважає геями?
Це їх Шеремет вважає геями?
Збоченці продовжують активно нав`язувати суспільству свої погляди.

В Україні налічується від 420 тис. до 1,2 млн. геїв і лесбіянок. Про це заявив сьогодні на брифінгу керівник гей-форуму України Святослав Шеремет, повідомляє Кореспондент.net із посиланням на УНІАН.

Брифінг був присвячений гей-параду, що проходив в Москві 27 травня. Цей парад був розігнаний гомофобною громадськістю.

Від "Аратти": на наш погляд - здоровою і активною частиною громадськості, при підтримці органів правопорядку, які стали на захист моралі і духовності.

За словами Шеремета, в Україні дуже багато геїв і лесбіянок серед робітників і селян. Він заявив також про необхідність легалізувати одностатеві шлюби. "Зараз в Україні налічується сотні тисяч одностатевих сімей", - сказав він, зазначивши, що нинішня українська влада лояльна до гей-співтовариства.

Шеремет додав, що в Україні налічується 6-7 зареєстрованих гей-організацій.

"Динаміка розвитку руху геїв і лесбіянок (в Україні) має позитивну тенденцію", - сказав Шеремет. Він зарахував Польщу і Росію до розряду гомофобних країн.

Від "Аратти": така "позитивна" тендеція призведе до повної деградації суспільства, оскільки воно втратить свою репродуктивну функціюі. І взагалі, - брудні руки геть від українського народа!

"Київ - вельми лояльне до геїв місто", - сказав Шеремет. Проте він вважає, що в найближчі 10-15 років гей-парад у Києві не очікується через гомофобні настрої громадськості.

Шеремет з українськими товаришами також брав участь в цьому параді в Москві.

На його думку, цей захід був лакмусовим папірцем для перевірки російської демократії, яка не витримала перевірки. "Росія не витримала тест на демократію", - сказав Шеремет.

Він зазначив, що серед депутатів усіх рівнів в Україні є люди, які надають негласну підтримку ЛГБТ (лесбіянкам, геям, бісексуальності і трансгендерним особам).

Проте на запитання про ставлення нового мера столиці до геїв і лесбіянок відповідь не була не оптимістичною, оскільки Леонід Черновецький є автором закону про громадську мораль, в якому є положення, що обмежує права людини. "Маючи мером таку людину, можна прогнозувати негативне ставлення до ЛГБТ" - сказав Шеремет.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.