Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Позиція Ґабріеля викликала здивування

Світ навколо нас 4861 перегляд

Опубліковано - 4.01.2018 12:45 | Всі новини | Версія для друку

Позиція Ґабріеля  викликала здивування
Позиція Ґабріеля викликала здивування
Колишній заступник генсека НАТО Александр Вершбоу висловив незадоволення позицією міністра закордонних справ Німеччини Зіґмара Ґабріеля, який у середу висловив скептицизм з приводу рішення США надати Україні летальні озброєння.

Як повідомляв Reuters, спілкуючись із журналістами в Україні, Ґабріель заявив, що він сумнівається, що рішення США надати Україні летальні озброєння призведе до вирішення конфлікту на Донбасі.

Вершбоу, який працює в компанії колишнього генерального секретаря НАТО Андерса Фоґа Расмуссена (позаштатний радник президента України Петра Порошенка, міжнародний лобіст - прим. ГА), наступним чином прокоментував позицію Ґабріеля.

"Міністр закордонних справ Німеччини не лише виступає проти того, щоб Україна отримала можливість захищати себе, але і підтримує проект "Північний потік 2", який загрожує позбавити Україну мільярдів у вигляді плати за транзит енергоресурсів", - твітує Вершбоу.

Як повідомляє МЗС України, міністр закордонних справ Німеччини Зіґмар Ґабріель 3-4 січня знаходиться з робочим візитом в Україні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.