Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Генпрокуратура завершила досудове слідство проти керівників двох суднобудівних заводів

Кримінал 7317 переглядів

Опубліковано - 23.01.2018 16:58 | Всі новини | Версія для друку

Генпрокуратура завершила досудове слідство проти керівників двох суднобудівних заводів
Генпрокуратура завершила досудове слідство проти керівників двох суднобудівних заводів
Генпрокуратурою завершено досудове розслідування відносно трьох керівників структурних підрозділів Фонду державного майна України та Генеральних директорів ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» та ПАТ «Херсонський суднобудівний завод».

Про це повідимив відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України.

Слідчими Генеральної прокуратури України завершено досудове розслідування відносно трьох керівників структурних підрозділів Фонду державного майна України та Генеральних директорів ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» та ПАТ «Херсонський суднобудівний завод», які підозрюються у внесенні завідомо неправдивих відомостей до Акту підсумкової перевірки виконання умов договору купівлі-продажу пакету акцій ДАХК «ЧСЗ».

Досудовим розслідуванням встановлено, що вищевказані службові особи, провівши перевірку, вивчивши необхідні документи та достовірно знаючи, що пункти приватизаційного Договору не виконані, з метою створення штучних підстав для надання можливості ПАТ «Херсонський суднобудівний завод» розпоряджатись пакетом акцій без згоди Фонду державного майна України та не вжиття заходів зі сторони Фонду щодо застосування штрафних санкцій або розірвання Договору у зв’язку з його невиконанням, внесли до офіційного документу – Акту підсумкової перевірки, завідомо неправдиві відомості щодо виконання покупцем умов договору у повному обсязі.

22 січня 2018 року обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скерований до суду для розгляду по суті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.