Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США розширили санкції проти ОРДЛО та постачальників турбін до Криму

Світ навколо нас 6658 переглядів

Опубліковано - 26.01.2018 19:59 | Всі новини | Версія для друку

США розширили санкції проти ОРДЛО та постачальників турбін до Криму
США розширили санкції проти ОРДЛО та постачальників турбін до Криму
Міністерство фінансів США оголосило про розширення існуючого переліку санкцій, введених проти Росії через її дії в Україні.

До санкційного переліку США було додатково включено 21 особу та 21 організацію.

Під санкції потрапило 11 професійних російських сепаратистів в Україні, зокрема так званих посадовців ДНР/ЛНР. Так, до санкційного переліку увійшов міністр вугілля та промисловості так званої ЛНР Олександр Мельничук, якого пов’язують з представником близького оточення Януковича Сергієм Курченком. Курченко також перебуває під санкціями.

Під санкції потрапив заступник міністра енергетики Росії Андрєй Черезов та глава "Технопромекспорт" Сєргєй Топор-Гілка, а також власне компанія "Технопромекспорт", йдеться в офіційному повідомленні Міністерства фінансів США. Саме цю компанію підозрюють в здійсненні поставки турбін Siemens на електростанції в Криму.

Серед російських компаній, які потрапили під санкції, зокрема, є EVRO POLIS, компанія, пов’язана з Євгєнієм Пригожиним – російським олігархом, близьким до Путіна. Саме цю компанію підозрюють в тому, що вона сприяла корупційним надходженням для режиму Путіна, які той отримував у відповідь на допомогу Башару Асаду отримати контроль над сирійською нафтою, як повідомляє преса.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.