Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Газова війна 3.0. Як на Заході реагують на газову суперечку між Україною та Росією

Газоват 6445 переглядів

Опубліковано - 5.03.2018 11:04 | Всі новини | Версія для друку

Газова війна 3.0. Як на Заході реагують на газову суперечку між Україною та Росією
Газова війна 3.0. Як на Заході реагують на газову суперечку між Україною та Росією
“Газопостачання та транзит ніколи не повинні бути політичною зброєю”, - заявила у Твіттері речниця Державного департаменту США Гедер Науерт.

"Ми очікуємо, що "Газпром" буде постачати газ через транзитний трубопровід України за рішенням Стокгольмського арбітражу. Росія повинна довести, що вона є надійним постачальником газу", - йдеться у повідомленні.

А ось й інші реакції західних політичних діячів та оглядачів:

"Нова газова війна починається", - твітує колишній міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.

Колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фоґ Расмуссен написав у Твіттері наступне: "За останні дні «Газпром» підтвердив, що це не газова компанія, а платформа для російського примусу. Скільки ще доказів німецьким політикам потрібно, що скасувати «Північний потік-2»?"

"Газпром, очевидно, не є надійним постачальником і використовує енергію як інструмент примусу. Настав час для того, щоб ЄС прокинувся і припинив «Північний потік-2»", - пише колишній високопосадовець Пентагону Майкл Карпентер.

Після того, як 28 лютого Стокгольмський арбітраж зобов’язав російський «Газпром» доплатити НАК «Нафтогаз України» 4,63 мільярда доларів за недопоставку узгоджених обсягів газу для транзиту, у п’ятницю стало відомо, що на вході в українську ГТС Росія знизила тиск газу. А «Газпром» заявив заявив про термінове розірвання контрактів з українським «Нафтогазом».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.