Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Газова війна 3.0. Міллер другий день заявляє журналістам про розірвання українського контракту без жодного офіційного підтвердження

Газоват 6521 перегляд

Опубліковано - 5.03.2018 19:02 | Всі новини | Версія для друку

Газова війна 3.0. Міллер другий день заявляє журналістам про розірвання українського контракту без жодного офіційного підтвердження
Газова війна 3.0. Міллер другий день заявляє журналістам про розірвання українського контракту без жодного офіційного підтвердження
“Газпром” направив офіційне повідомлення в “Нафтогаз України” про розірвання контрактів на поставку і транзит газу через Стокгольмський арбітраж.

Про це заявив голова російської компанії Алєксєй Міллер, передає УП з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Стокгольмський арбітражний суд, керуючись подвійними стандартами, прийняв асиметричне рішення щодо контрактів на поставку і транзит газу з "Нафтогаз України". Таким чином, рішення Стокгольмського арбітражу суттєво порушило баланс сторін за даним контрактом", - заявив глава "Газпрому".

"При цьому арбітраж своє рішення аргументував різким погіршенням економічного стану справ в Україні. Ми категорично проти, щоб за наш рахунок вирішувалися економічні проблеми в Україні. У такій ситуації для "Газпрому" продовження дії цих контрактів є економічно не вигідним і не доцільним. "Газпром" змушений негайно почати процедуру розірвання цих контрактів в судовому порядку", - зазначив Міллер.

Нагадаємо, "Газпром" після рішення Cтокгольмського арбітражу не в свою користь заявив про ініціювання розірвання контрактів на поставку і транзит газу з НАК "Нафтогаз України".

Від "Аратти": про розірвання контрактів з Україною Міллер заявляє журналістам другий день поспіль. Але наразі ці слова не знайшли офіційного підтвердження.

На офіційному сайті "Газпрому" відсутня будь-яка інформація про Стокгольмсьий арбітрж і про відмову виконувати його рішення. Також немає жодної згадки про заяви Міллера про розірвання контрактів будь з ким.

На офіційному сайті "Нафтогазу" також немає підтвердження отримання офіційного повідомлення "Газпрому" про початок процедури розірвання контрактів з постачання та транзиту газу.

І на останок. Слова Міллера про те, що "...арбітраж своє рішення аргументував різким погіршенням економічного стану справ в Україні". - є його особистою фантазією, оскільки такої згадки в офіційних документах трибуналу немає.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.