Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Нафтогаз»: «Газпром» визнав борг на суму 2,6 мільярда доларів

Газоват 6940 переглядів

Опубліковано - 29.03.2018 19:58 | Всі новини | Версія для друку

«Нафтогаз»: «Газпром» визнав борг на суму 2,6 мільярда доларів
«Нафтогаз»: «Газпром» визнав борг на суму 2,6 мільярда доларів
У міжнародних стандартах фінансової звітності російський «Газпром» визнає заборгованість перед Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України».

Про це у мережі Twitter повідомила 29 березня прес-служба української компанії.

«От котики наші. Можна скільки завгодно робити вигляд, що рішення Стокгольмського арбітражу це ще не факт і «будєм посмотрєть», але міжнародні стандарти фінансової звітності – це міжнародні стандарти фінансової звітності», – ідеться в повідомленні «Нафтогазу».

Раніше 29 березня заступник голови правління «Газпрому» Андрій Круглов повідомив, що його компанія відіб’є у звітності за 2017 рік резерв на виплати «Нафтогазу» 2,6 мільярда доларів. «Але це не означає, що ми не покажемо прибутку, покажемо менший прибуток», – заявив Круглов.

Він також повторив позицію «Газпрому» щодо оскарження вердикту Стокгольмського арбітражу.

Російський «Газпром» повідомив 22 березня, що подав в Апеляційний суд округу Свеа у Швеції клопотання про часткове скасування рішення Стокгольмського арбітражу в суперечці з компанією «Нафтогаз України» щодо постачання газу.

Ввечері 28 лютого компанія НАК «Нафтогаз України» повідомила про перемогу у Стокгольмському арбітражі над російським газовим монополістом, компанією «Газпром» у суперечці щодо компенсації за недопоставлені «Газпромом» обсяги газу для транзиту.

У «Газпромі» заявили, що не згодні з рішенням Стокгольмського арбітражу в суперечці з компанією «Нафтогаз України». У «Газпромі» вказали, що «за підсумками такого вердикту виник дисбаланс у відносинах з «Нафтогазом» щодо постачання і транзиту газу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.