Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В окупаційному війську проблеми з дисципліною

Війна з Росією (АТО) 3720 переглядів

Опубліковано - 2.04.2018 22:19 | Всі новини | Версія для друку

В окупаційному війську проблеми з дисципліною
В окупаційному війську проблеми з дисципліною
У стані російсько-окупаційних військ з завидною регулярністю фіксуються випадки «дружнього вогню».

Про це повідомив прес-центр АТО.

Як не банально, але більшість таких випадків є наслідком вживання оковитої, що затьмарює залишки й без того недалекого розуму і підштовхує чергового «рембо» на подвиги. Звичайно, якщо вважати за подвиг «прорідження рядів» своїх же товаришів по зброї та чарці.

Так, за інформацією розвідки штабу АТО, учора, на одній з передових позицій 7 омсбр, сп’янілий окупант обстріляв зі стрілецької зброї нібито БПЛА сил АТО. Втім, як з’ясувалося пізніше, цей горе-вояка побачив на небі зірку, яку сприйняв за безпілотник. Без жодних вагань «рембо» відкрив вогонь. Втім, чи то з прицілюванням у бойовика на підпитку виникли проблеми, чи то зірки на небі простяглись до горизонту, але внаслідок «полювання» на БПЛА, постріли ледь не стали фатальними для подільників із сусідньої позиції. «Обстрілянці» виявилися мінометниками, які чомусь перебували на лінії зіткнення, а не у районі відведення. Хай там як, але «жарту» вони не зрозуміли, та пообіцяли організувати для стрільця серйозну виховну бесіду.

На жаль, недолугість окупантів продовжує становити небезпеку не лише для них самих, а й для місцевого населення. Зокрема, наприкінці березня під час виконання вправ практичних стрільб артилерійський підрозділ однієї з мотострілецьких бригад так званого 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ влучив снарядом в житловий будинок в окупованому Єнакієвому.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.