Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українська сторона СЦКК повідомляє про концентрацію важкої техніки

Війна з Росією (АТО) 4206 переглядів

Опубліковано - 5.04.2018 15:14 | Всі новини | Версія для друку

Українська сторона СЦКК повідомляє про концентрацію важкої техніки
Українська сторона СЦКК повідомляє про концентрацію важкої техніки
Українська сторона СЦКК інформує, що ватажки російсько-окупаційної адміністрації, сьомий день поспіль ігнорують режим «Великоднього перемир’я» по всій лінії розмежування сторін, та продовжують приховано зосереджувати військову техніку й озброєння на території тимчасово непідконтрольній уряду України.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Так, 4 квітня, близько 19-ї години ворог застосував стрілецьку зброю з гори Князь Ігор по позиціях Збройних Сил України у районі населеного пункту Станиця Луганська. Тож, окупанти вчергове зірвали розведення сил і засобів сторін. Про зазначене українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.

Окрім того, за інформацією спостерігачів СММ ОБСЄ, у південно-східній частині Луганська підтверджено факт розташування 7-ми одиниць танків Т-72, 7-ми одиниць САУ, 15-ти артилерійських систем різного калібру та 7-ми реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град», а неподалік населеного пункту Круглик – 8-ми танків різної модифікації. На тимчасово непідконтрольній території уряду України, південно-західніше населеного пункту Соснівка, СММ ОБСЄ виявила сільськогосподарські угіддя, заміновані майже сотнею мін ТМ-62.

За наявною інформацією СЦКК, у районах населених пунктів Саханка, Октябр, Первомайськ та Веселе, зафіксовано розташування ворожих танків, артилерійських систем та мінометів різного калібру.

Українська сторона СЦКК зазначає: що режим «Великоднього перемир’я Збройними силами України виконується в односторонньому порядку. Ватажки російсько-окупаційної адміністрації продовжують ігнорувати режим «тиші», зосереджувати техніку та озброєння у населених пунктах, тим самим наражаючи на небезпеку мирне населення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.