Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Юрій Костенко прогнозує, що більшовики ще гратимуть у владу до вересня

Політика 5455 переглядів

Опубліковано - 15.05.2007 17:22 | Всі новини | Версія для друку

Юрій Костенко прогнозує, що більшовики ще гратимуть у владу до вересня
Юрій Костенко прогнозує, що більшовики ще гратимуть у владу до вересня
“Скоріш за все, Президент та прем’єр назвуть дату дострокових парламентських виборів завтра”, - вважає один із лідерів “Української правиці”, лідер Української народної партії Юрій Костенко.

За його прогнозами, "найбільш ймовірна дата виборів – вересень", повідомляє прес-служба УНП.

На його думку, з призначенням виборів на липень навряд чи погодиться партія Регіонів, яка розраховує „задобрити виборця” за рахунок розширення соціальних пільг, як це було в 2003-2004 роках. А вибори в серпні „не мають сенсу у зв'язку з масштабною відпускною кампанією”, вважає один із лідерів „Української правиці”.

Робота групи по розблокуванню дострокових виборів „наближається до фіналу”, - стверджує лідер УНП. За його інформацією, фактично узгоджена перша частина „пакету” політичних домовленостей, - Постанова парламенту про дострокові вибори, зміни до Закону про вибори, а також поправки в Адміністративний кодекс, які унеможливлюють відміну судами загальної юрисдикції результатів виборів. Робоча група також повністю узгодила зміни до держбюджету щодо фінансування дострокових виборів. „Найбільші дискусії точаться навколо теми імперативного мандату”, - каже лідер УНП.

Невідворотність дострокових виборів, за його спостереженнями, підтверджують і демарші комуністів. „КПУ демонстративно дистанціюються від Партії регіонів, -- свого головного конкурента на дострокових виборах, -- з прицілом на передвиборчу кампанію”, -- вважає Костенко.

Він прогнозує, що "затвердження в Раді „другої частини пакету” політичних домовленостей в контексті підготовки дострокових парламентських виборів буде нелегким, -- зберігаються суттєві розбіжності в позиціях Президента та прем’єра".

„Якщо навіть робоча група і узгодить конституційні зміни та поправки в законопроекти щодо місцевого самоврядування, їхня доля залежатиме від конфігурації парламентської більшості в новому парламенті”, стверджує Юрій Костенко.

Як показує досвід роботи парламенту, починаючи з 1990 року, „найбільш важливі рішення приймалися лише в екстремальних умовах, а затвердження планових – залежало від „кольору” більшості”, нагадує один із лідерів „Української правиці”, лідер Української народної партії Юрій Костенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.