Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Місія США при ОБСЄ: Росія перешкоджає моніторингу на Донбасі

Війна з Росією (АТО) 3771 перегляд

Опубліковано - 3.05.2018 20:59 | Всі новини | Версія для друку

Місія США при ОБСЄ: Росія перешкоджає моніторингу на Донбасі
Місія США при ОБСЄ: Росія перешкоджає моніторингу на Донбасі
США глибоко занепокоєні тим, що Росія продовжує блокувати розширення місії спостерігачів Організації з безпеки і співробітництва в Європі на українсько-російському кордоні.

Про це заявив тимчасовий повірений у справах США при ОБСЄ Гаррі Каміан.

За його словами, через це спостерігачі не зможуть визначити, якою мірою Росія бере участь в конфлікті в Донбасі і підтримує бойовиків.

Він зазначає, що велика частина кордону перебуває під контролем бойовиків, в той час як спостерігачі мають доступ тільки до кількох сотень метрів прикордонної території.

Тимчасовий повірений у справах США при ОБСЄ зазначив, що дії Росії в черговий раз доводять, що Москва не прагне виконувати свої зобов’язання в рамках Мінських домовленостей.

У Міністерстві закордонних справ України висловили «глибоке розчарування» з приводу того, що Росія залишається єдиною в ОБСЄ, хто наполегливо блокує розширення мандату місії на всю ділянку кордону. У МЗС вважають, що це рішення «показало ізольованість Росії у небажанні забезпечити дієвий міжнародний контроль на кордоні».

3 травня на засіданні Постійної ради ОБСЄ схвалили рішення про продовження мандату місії спостерігачів ОБСЄ на двох російських пунктах пропуску «Гуково» і «Донецьк». За даними української сторони, близько 400 кілометрів кордону з Росією Україна не контролює.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.