Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Директора “Сармата” з ганьбою вигнали з компанії

Зона економічного дива Регіон: Донецька область 10627 переглядів

Опубліковано - 16.05.2007 05:22 | Всі новини | Версія для друку

Гендиректор “Сармату” вирушає “на Дніпро”
Гендиректор “Сармату” вирушає “на Дніпро”
Власники ЗАТ “Сармат” не хочуть продовжувати контракт з нинішнім гендиректором групи Сергієм Калініним.

Про це повідомив високопоставлений чиновник в Донецькій облдержадміністрації.

За його словами, це пов'язано з тим, що керівникові не вдалося досягти запланованої частки на ринку. “Плани були наполеонівські, але донецьке пиво не захотіли пити в інших областях. Львів'яни і донецьке пиво - це фантастичне поєднання. І із столичним ринком у них були проблеми”, - пояснив причину звільнення гендиректора чиновник.

Дійсно, коли в 2005 Сергій Калінін очолив компанію “Сармат”, він обіцяв збільшити частку компанії на українському пивному ринку з 13,2% в 2004 році до 14,5-15% в 2005 році, а до 2007 року - до 16,5-17%. Проте за результатами 2006 року частка “Сармата” склала всього 10%. Калінін пояснював такі провальні показники стратегією групи “Сармат”, “орієнтованою на якісне зростання, не просто літр ради літра, а порівнюючи можливості компанії з економічною доцільністю”.

Прес-секретар пивоварної компанії Нателла Кацадзе не змогла ні підтвердити, ні спростувати інформацію про відхід гендиректора.

Група “Сармат” є одним з чотирьох найбільших виробників пива в Україні, об'єднуючи чотири пивоварні заводи: ЗАТ “Сармат”, ВАТ “Луганський пивоварний завод”, ВАТ “Пивобезалкогольний комбінат “Крим”, ЗАТ “Фірма “Полтавпиво”, а також підприємство із виробництва солоду ЗАТ “Дніпропетровський пивоварний завод “Дніпро”. Оборот компанії в 2006 році, як і в 2005, склав близько 630 мільйонів гривень. У літровому виразі в 2006 році компанія продала 25,8 млн. дав пиво, що на 10% менше, ніж в попередньому році.

Власником 99% акцій ЗАТ “Сармат” є компанія донецького бізнесмена Ріната Ахметова, який керуєє ЗАТ “Систем Кепітал Менеджмент”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.