Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спецоперації російських спецслужб проти США не припиняються

Світ навколо нас 4449 переглядів

Опубліковано - 19.07.2018 10:58 | Всі новини | Версія для друку

Директор ФБР Крістофер Рей
Директор ФБР Крістофер Рей
Директор ФБР Крістофер Рей заявив, що Росія продовжує використовувати дезінформацію, пропаганду та приховані операції, спрямовані на те, щоб посіяти розбрат у Сполучених Штатах.

Виступаючи на відкритті Аспенського форуму з безпеки в штаті Колорадо 18 липня, Рей підтримав висновок американських спецслужб про втручання Москви в президентські вибори 2016 року і відкинув заяви президента Росії Владіміра Путіна, що його країна непричетна до таких дій.

«Точка зору розвідувальної спільноти не змінилася. Моя точка зору не змінилася», – вказав директор ФБР.

Він також відкинув пропозицію Путіна про обмін можливостями здійснити слідчі дії. Путін пропонує надати американським прокурорам доступ до 12 росіян, яких звинувачують у втручанні у вибори 2016 року, якщо російським прокурорам, які переслідують критика Кремля Вільяма Браудера, дозволять допитати кількох американців.

Білий дім заявив, що розглядає цю ідею, але Рей відкинув її.

«Це, безумовно, не є пріоритетом у нашому переліку методів розслідування. Росія досі продовжує займатися злочинними діями», – відзначив керівник ФБР.

У Держдепартаменті також назвали «абсурдною» ідею обміну слідчими групами, оскількт американський суд уже відхилив звинувачення Росії проти Браудера, і російська влада знає позицію США з цього питання.

Після спільної з Путіним прес-конференції в Гельсінкі 16 липня Трампа почали різко критикувати, оскільки президент США на ній заявив, що однаково довіряє американським спецслужбам і президентові Росії Путіну, а також сумнівається у висновках про те, що Росія втручалася у вибори в США.

Згодом Трамп сказав, що обмовився, маючи на увазі, що він не сумнівається у цих висновках.

На тлі критики в пресі і з боку американських політиків Трамп назвав свою зустріч із російським президентом Владіміром Путіним «великим успіхом» і пообіцяв «великі результати» за її підсумками.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.