Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ахметов задумав реформу зв’язку. Що чекати українцям?

Влада 5638 переглядів

Опубліковано - 19.07.2018 18:29 | Всі новини | Версія для друку

Ахметов задумав реформу зв’язку. Що чекати українцям?
Ахметов задумав реформу зв’язку. Що чекати українцям?
Нацкомісія не має заперечень щодо початку пілотного проекту “Укртелекому” із тестового відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв’язку.

Проект розпочнеться у серпні 2018 року, повідомляється на сайті телекомунікаційної компанії.

"НКРЗІ, як виняток, підтримує проведення експерименту для напрацювання практики та досвіду застосування конвергентних рішень взаємодії мереж рухомого (мобільного) та фіксованого зв’язку за умови дотримання законодавства України у частині захисту прав та інтересів споживачів телекомунікаційних рішень", - зазначено у повідомленні.

Як наголошують в "Укртелекомі", важливе рішення НКРЗІ допоможе пришвидшити відновлення фіксованої телефонії у регіонах з великою кількістю крадіжок мідного кабелю.

Щоб розпочати пілотний проект, "Укртелеком" звернувся за дозволом до НКРЗІ, оскільки його реалізація передбачає певні зміни у регуляторних документах, зокрема, у Порядку маршрутизації трафіка в телекомунікаційній мережі та Положенні про державне регулювання номерного ресурсу. До речі, така практика відповідає рекомендаціям Міжнародного союзу електрозв’язку.

Конвергентне рішення буде реалізовано за допомогою оператора "ТриМоб". В абонентів зберігається їхній номер телефону, доступ до екстрених служб, порядок набору інших номерів, їм доступні на вибір низка тарифних планів на фіксовану телефонію.

"Єдине, що змінюється, - це телефонний апарат. Телефон нового зразка можна придбати або взяти в оренду за 1 грн/міс. Така пропозиція доступна як фізичним, так і юридичним особам", - йдеться в повідомленні.

Проект розпочнеться у серпні 2018 року і триватиме 3 місяці. У разі позитивних результатів оператор зможе реалізовувати конвергентні рішення і в інших регіонах, мешканців яких необхідно забезпечити загальнодоступними телекомпослугами.

Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ "ТриМоб" – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS. Компанія розпочала стратегічну модернізацію своєї телекомунікаційної мережі, що дозволить надавати абонентам доступ до інтернету на швидкості 50 Мбіт/с за технологією VDSL і до 1 Гбіт/с - за FTTH/GPON.

Із 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ "Укртелеком" є Група СКМ, що контролюється бізнесменом Рінатом Ахметовим.

Наразі тривають суди із повернення "Укртелекому" державі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.