Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шпигуноманія. Роскосмос підтверджує арешт 74-річного науковця

Імперія «Совок» 4239 переглядів

Опубліковано - 23.07.2018 10:00 | Всі новини | Версія для друку

Шпигуноманія. Роскосмос підтверджує арешт 74-річного науковця
Шпигуноманія. Роскосмос підтверджує арешт 74-річного науковця
У російській корпорації Роскосмос підтвердили арешт співробітника Центрального науково-дослідного інституту машинобудування Віктора Кудрявцева.

«Із ним зараз проводяться слідчі дії», – повідомляє російське державне агентство ТАСС із посиланням на керівника прес-служби «Роскосмосу» Владіміра Устименка. Інших подробиць він не навів.

Раніше повідомлялося, що в московський слідчий ізолятор «Лефортово» доставлений 74-річний Віктор Кудрявцев, співробітник Центрального науково-дослідного інституту машинобудування. 20 липня в цьому інституті співробітники ФСБ провели обшуки у справі, пов’язаній з витоком за кордон інформації про російську гіперзвукову зброю.

Кудрявцев входив у число тих, хто підписав відкритого листа президентові Владіміру Путіну на підтримку раніше звинуваченого в державній зраді співробітника цього ж інституту Владіміра Лапигіна, повідомляє «Медіазона». Лапигін – лауреат премії уряду Росії, кандидат технічних наук і заступник начальника одного з центрів ЦНДІМАШ.

Після обшуків у Корольові і в московському офісі Об’єднаної ракетно-космічної корпорації стало відомо, що один з керівників цієї російської корпорації Дмітрій Пайсон пішов зі своєї посади. У справі є кілька підозрюваних, Кудрявцев, імовірно, перший з тих, чиє ім’я стало відоме.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.