Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Петиція на сайті Білого дому за звільнення Олега Сенцова набрала 100 тисяч голосів

За право людини 8166 переглядів

Опубліковано - 6.09.2018 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Петиція на сайті Білого дому за звільнення Олега Сенцова набрала 100 тисяч голосів
Петиція на сайті Білого дому за звільнення Олега Сенцова набрала 100 тисяч голосів
Розміщена на сайті адміністрації президента США Дональда Трампа петиція за звільнення засудженого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова набрала необхідне число голосів. Її підтримали понад 100 тисяч осіб.

Понад 100 тисяч осіб підписали розміщену на сайті Білого дому петицію з закликом врятувати ув’язненого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова. У четвер, 6 вересня, на 11:37 за київським часом її підтримали 101667 підписантів за необхідної мінімальної кількості в 100 тисяч осіб.

"Ми закликаємо наш уряд зайняти тверду позицію щодо цього питання та застосувати всі засоби, щоб вимагати негайного звільнення Олега Сенцова та інших українських політичних в’язнів у Росії", - зазначається в петиції.

Збір підписів під цієї петицією триває до 8 вересня. Останнім часом українцям було закрито доступ до голосування, повідомляє агенція новин "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, напередодні матері засудженого в РФ Олега Сенцова відмовили в розгляді клопотання про помилування її синачерез невідповідність поданої апеляції вимогам російського законодавства.

Сенцова затримали в Криму в 2014 році. В серпні 2015 року Північно-Кавказький окружний військовий суд в Ростові-на-Дону засудив його до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням в підготовці теракту. 14 травня 2018 року Сенцов оголосив голодування з вимогою звільнити всіх українських політичних в’язнів, яких утримують в РФ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.