Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Законодавці США готують посилення санкцій проти Росії

Світ навколо нас 4152 перегляди

Опубліковано - 14.09.2018 10:28 | Всі новини | Версія для друку

Законодавці США готують посилення санкцій проти Росії
Законодавці США готують посилення санкцій проти Росії
Росія становить загрозу для національної безпеки США з багатьох причин. На цьому наголосила Маніша Сінгх, високопосадовець Держдепу США в своїх свідченнях перед Комітетом закордонних справ Палати представників США під час слухань 13 вересня.

Адміністрація Трампа запровадила санкції проти 229 осіб та організацій за їх участь в російській зловмисній діяльності. Зокрема, 136 з них було введено в рамках санкцій пов’язаних з ситуацією в Україні, повідомила посадовець.

За оцінками Державного Департаменту, в результаті санкцій уряд Росії втратив десятки мільярдів доларів. Санкції також мали вплив на державні галузі і стали фактором охолодження російської економіки, зауважує посадовець.

"Ми ввели санкції проти низки провідних компаній Росії, включаючи "Рособоронекспорт" – основну російську компанію, що торгує зброєю, "Євросибенерго" – одну з найбільших компаній в сфері енергетики Росії та "Сургутнефтегаз" – найбільшу російську нафтову компанію. Ми також спрямували дії проти деяких найближчих союзників Путіна а також очільників державних банків та енергетичних компаній".

"Компанії по всьому світові дистанціювались від осіб та організацій, проти яких було запроваджено санкції і ще більше посилило фінансовий тиск на ключові галузі російської економіки та тих, хто підтримував деструктивні дії Кремля. Режим Путіна зараз несе справжні витрати і ці витрати зростатимуть доки він не припинить агресію", - наголосила Сінгх.

Сінгх підкреслила, що Вашингтон притримується своїх планів запровадити "дуже жорсткі" санкції проти Росії в листопаді, якщо Росія не продемонструє виконання міжнародного права з хімічної зброї.

Конгресмен Ед Ройс наголосив: "ми не можемо очікувати, що Путін і його корумповані прибічники змінять свою поведінку в Сирії, Україні та деінде, доки ми не доведемо, що можемо притягти його до відповідальності", - сказав конгресмен Ед Ройс, повідомляє Reuters.

Він також закликав до запровадження "вторинних санкцій", проти тих, хто провадить масштабний бізнес з російськими компаніями, або установами, проти яких запроваджені санкції.

Член Комітету Палати представників з закордонних справ, конгресмен-демократ Еліот Енґель закликав Конгрес робити більше.

Законодавці, що представляють обидві партії внесли щонайменше вісім законопроектів протягом останніх місяців в сфері санкційної політики.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.