Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кому - війна, а кому - ... Попри санкції, статки російських олігархів швидко зростають

Політика 4462 перегляди

Опубліковано - 19.10.2018 12:17 | Всі новини | Версія для друку

Кому - війна, а кому - ... Попри санкції, статки російських олігархів швидко зростають
Кому - війна, а кому - ... Попри санкції, статки російських олігархів швидко зростають
Хоча пересічні росіяни потерпають від економічних негараздів, адже інфляція боляче вдарила по їх купівельній спроможності, найбагатші росіяни швидко нарощують свої статки.

Про це пише Bloomberg.

10 найбагатших людей Росії додали більше до своїх статків цього року, ніж їх партнери у світі – їх статки зросли на 10.8%, за оцінками Bloomberg Billionaires Index.

За ними йдуть багатії США з 7,5 відсотками. Британська еліта серед мільярдерів, збільшила статки на 3,4 відсотка, незважаючи на переговори стосовно Brexit та погіршення відносин з Москвою.

Найгіршою є ситуація для китайських мільярдерів, наголошує видання. 10 найбагатших громадян цієї країни втратила більше 27 відсотків статків за рік в основному через розпродаж технологій та нерухомості.

Олігархи від енергетики Леонід Міхельсон, Геннадій Тимченко та Вагіт Алєкперов найбільше наростили свої статки через зростання цін на нафту.

68-річний Алєкперов є головою і найбільшим акціонером компанії "Лукойл", яка відповідає за видобуток 2% нафти в світі. 63-річний Міхельсон та 65-річний Тимченко контролюють найбільшого недержавного виробника природного газу - компанію "Новатек", наголошує Bloomberg.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.