Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Польщі починаються масштабні навчання НАТО

Світ навколо нас 4095 переглядів

Опубліковано - 7.11.2018 11:50 | Всі новини | Версія для друку

У Польщі починаються масштабні навчання НАТО
У Польщі починаються масштабні навчання НАТО
Масштабні військові навчання НАТО під кодовою назвою Anakonda-2018 розпочинаються в Польщі. Маневри відбудуться на полігонах Польщі та країн Балтії, в міжнародному повітряному просторі і акваторії Балтійського моря.

У Польщі в середу, 7 листопада, починається перший етап масштабних військових навчань НАТО під кодовою назвою Anakonda-2018, повідомляє агентство Baltic News Servicе.

У навчаннях візьмуть участь військовослужбовці з 10 країн НАТО і командні структури Альянсу. Основна фаза навчань складається з двох етапів: 7-16 листопада - військові навчання, 26 листопада-6 грудня - командно-штабні навчання. Під час навчань буде відпрацьовуватися взаємодія військових органів управління з цивільними органами та окремими елементами командних структур НАТО.

Навчання відбудуться на полігонах Польщі та країн Балтії, в міжнародному повітряному просторі і акваторії Балтійського моря. Перекидання військ для участі в навчаннях почалося ще у вересні.

Нагадаємо, що напередодні генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив про непередбачуваність сьогоднішньої ситуації в світі. За його словами, у часи "холодної війни" градус напруги був вищий, проте ситуація була прогнозованою. Тепер же ситуація докорінно змінилася, і НАТО стикається зі значно складнішими викликами - від агресивної поведінки Росії до кібератак, тероризму та пропагандистських атак на західні демократії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.