Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороз придумав нову байку про вибори

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6053 перегляди

Опубліковано - 22.05.2007 12:19 | Всі новини | Версія для друку

Мороз придумав нову байку про вибори
Мороз придумав нову байку про вибори
Голова Верховної Ради України V скликання Олександр Мороз запевняє, що одночасно з достроковими парламентськими виборами нікому не вдасться провести референдум щодо можливості відміни політичної реформи.

Про це він заявив сьогодні під час зборів нардепів у залі пленарних засідань парламенту.

За словами Мороза, зараз «щось дивне робиться» у зв’язку з тим, що опозиційні сили наполягають на участі у виборах партій, які входять до коаліції. «Це не демонстрація демократії, це не бажання дотримуватися законів», - сказав Мороз. За його словами, насправді опоненти коаліції намагаються провести одночасно з достроковими виборами референдум щодо політичної реформи.

Мороз нагадав, що згідно із законом, для проведення референдуму явка виборців має становити не менше 50% виборців. «Якщо партії коаліції не підуть на вибори, то явки у 50% не буде», - пояснив він.

Як наголосив Мороз, в опозиції є намагання провести через референдум таку Конституцію, яка є «юридичним оформленням авторитаризму чи диктатури». «Оце є бажання тих, хто веде розмови про чесні вибори», - сказав він.

При цьому голова ВР V скликання зазначив, що таку авантюру нікому здійснити не вдасться. «В Україні монархії не буде, і я хочу, щоб це запам’ятали добре», - сказав Мороз.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.