Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Євросоюз планує ввести податок на відправлення SMS і e-mail

Економіка 11583 перегляди

Опубліковано - 5.06.2006 12:46 | Всі новини | Версія для друку

Євросоюз планує ввести податок на відправлення SMS і e-mail
Євросоюз планує ввести податок на відправлення SMS і e-mail
Парламент Європейського союзу прийняв до розгляду законопроект про введення податку на SMS-повідомлення й електронну пошту.

Ставка податку складе 1,5 євроцента за одне SMS і 0,00001 євроцента за електронний лист. Технічні деталі проекту, а саме яким чином буде враховуватися кількість електронних листів при стягуванні податку, поки не повідомляються, пише The Sydney Morning Herald.

Автором законопроекту є французький депутат Ален Лемассаур (Alain Lamassoure). За словами депутата, ставка податку невисока, але з урахуванням мільярдів повідомлень, що відправляються щодня громадянами країн ЄС, запропонований податок є гарним джерелом наповнення європейського бюджету.

В даний момент бюджет Європейського союзу формується за рахунок імпортного мита, податку на додаткову вартість і відрахувань країн-членів ЄС, розмір яких залежить від добробуту кожної окремої держави.

Італія вже намагалася ввести податок на короткі текстові повідомлення як міру боротьби з гострим дефіцитом національного бюджету, але ініціатива була рішуче відхилена урядом.

Але Лемассуар преконаний, що з мільярдами електронних листів і текстів, надісланих по всьому світові, може вийти новий і простий шлях знайдення коштів від новітньої технології.

“Обміни між країнами надуті, як повітряна куля, таким чином зрозуміло, що гроші для фінансування Європейського Союзу мають прийти від переваг, породжених Євросоюзом”, - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.