Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія хоче звинуватити Україну в терактах на своїй і окупованій території

Війна з Росією (АТО) 3504 перегляди

Опубліковано - 4.01.2019 19:14 | Всі новини | Версія для друку

Росія хоче звинуватити Україну в терактах на своїй і окупованій території
Росія хоче звинуватити Україну в терактах на своїй і окупованій території
Росія готує обвинувачення проти України в спробі організації терактів на своїй території, а також на непідконтрольних територіях Донецької й Луганської областей і в анексованому Москвою Криму, повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, посилаючись на дані розвідки.

«Як інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України, російський режим для посилення антиукраїнської інформаційної кампанії і виправдання агресивних дій в Чорноморсько-Азовському регіоні планує сфабрикувати чергові інформаційні приводи для дискредитації України. З цією метою російська сторона готує обвинувачення нашої держави в нібито підготовці терористичних актів на тимчасово окупованих територіях Донецької й Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим», – заявив Мотузяник 4 січня в Києві.

За його словами, не виключається і проведення Росією диверсій на об’єктах власної критичної інфраструктури, таких, як ТЕС, порти, мости, підприємства, які використовують у виробництві шкідливі речовини, на транспорті –з подальшим обвинуваченням української сторони у причетності до їх скоєння.

«Наголошуємо, що ці дії є черговою провокацією Росії проти України», – сказав речник Міноборони.

У грудні в щотижневій аналітичній доповідній «Russia in Review» вашингтонський Центр вивчення війни (Institute for the Study of War) прогнозував військову ескалацію Росії проти України. Автори наголошували: Москва вже створює всі необхідні для цього передумови, в тому числі є привід припускати, що Росія готується до хімічної атаки проти України, щоб спричинити масову істерію.

Пізніше про намір Росії застосувати хімічну зброю на Донбасі заявляло і Головне управління розвідки Міністерства оборони України. За даними ГУР, Росія має намір «подати» це як застосування українськими військами «хімічної зброї» проти жителів окупованого Донбасу.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.