Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президенту Ющенку постійно погрожують

Скандал 6768 переглядів

Опубліковано - 22.05.2007 15:42 | Всі новини | Версія для друку

Президенту Ющенку постійно погрожують
Президенту Ющенку постійно погрожують
Президент Віктор Ющенко заявляє про постійні погрози йому і його сім’ї.

Про це він заявив журналістам у Каневі Черкаської області.

«Якби я реагував на ці погрози, я б не мав нормального життя. Те саме стосується і моєї сім’ї. Я не стану виходити на журналіста і розповідати, які обставини супроводжують мій кожен візит куди-небудь, які дзвінки, які записки, які натяки», - сказав він.

Ющенко відзначив, що він давно розуміє, що це не жарти.

«Я б навіть сказав навпаки: мене «заводить», коли починається метушня», - сказав він.

Глава держави відзначив, що він добре розуміє, хто його опоненти і чому вони так діють.

Як повідомлялося, фракція Комуністичної партії у Верховній Раді просила Генеральну прокуратуру порушити кримінальну справу за фактом заяв керівника головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента Валерія Гелетея про загрозу життю відомих політиків.

Від “Аратти”: як бачимо, більшовицька демагогія, яка лунає нині від усіх усюд, є лише шумовим прикриттям злочинних дій криміналітету, який хутенько знайшов спільну мову із класовоблизькою виконавчою владою та частиною парламентарів, які, ще із часів комуністичної диктатури не звикли жити за законами честі.

Дивує інше. Президент - всенародно обраний Глава держави мовчки намагається борсатися у корумпованій багнюці, замість того, щоб міцно спиратися на народ, який його вніс у президентський палац на плечах мільйонів громадян, які встали із колін і вийшли на Майдан. І цей самий Президент, на жаль, не знайшов нічого крашого, ніж, замість народу, шукати опори у “любих друзів” чи колишньої партноменклатури.

Більш того, він вже котрий рік безплідно намагається знайти порозуміння у ватажків кримінальних кланів. І це попри вимогу надроду:“Бандити повинні сидіти в тюрмах!”

Візмемо на себе сміливість порадити пану Президенту якомога скоріше скористатися цією народною порадою. Бо бандити - контингент, який, здебільшого, не має ні Батьківщини, ні відчуття національної гідності. Не кажучи про інші чесноти. Так, це частина нашого народу. Проте, ця, менша частина спільноти, не може й не має права тероризувати решту. А тому, повірте, ця частина народу значно комфортніше буде почуватися за гратами, тим більше, що декому до того не звикати. І решта, позбувшись їх, інша частина спільноти, ридати не буде. Бо тоді ніхто не заважатиме чесно будувати добробут своєї родини, а відтак - держави Україна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.