Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Настамнет. Кремль заперечує відправку російських найманців до Венесуели

Імперія «Совок» 3366 переглядів

Опубліковано - 28.01.2019 10:01 | Всі новини | Версія для друку

Настамнет. Кремль заперечує відправку російських найманців до Венесуели
Настамнет. Кремль заперечує відправку російських найманців до Венесуели
Прес-секретар президента Росії Владіміра Путіна Дмітрі Пєсков заявив, що Росія не відправляла до Венесуели найманців для охорони президента Ніколаса Мадуро. Його легітимність не визнає венесуельська опозиція і ряд країн, в тому числі США.

«Та ні, звичайно», – прокоментував він слова ведучого про відправку 400 найманців, в програмі «Москва. Кремль. Путін», цитує чиновника агентство «Інтерфакс». «У страху очі великі», – додав Пєсков.

25 січня агентство Reuters з посиланням на власні джерела повідомило про відправку співробітників російської приватної військової компанії в Каракас. Reuters уточнює, що мова йде, ймовірно, про пов’язаних з Кремлем бійців «ПВК Вагнера», які раніше брали участь в конфліктах в Україні та Сирії.

ПВК «Вагнер» пов’язують із наближеним до Путіна мільярдером Євгеном Пригожиним.

23 січня голова Національної асамблеї Венесуели Хуан Гуайдо на тлі конституційної і економічної кризи оголосив себе тимчасовим президентом країни і склав присягу. Гуайдо заявив, що Мадуро, який у травні оголосив про свою перемогу на президентських виборах, не здатний виконувати обов’язки глави держави, і пообіцяв провести в країні дострокові вибори.

У суботу ситуацію у Венесуелі обговорювалася на Раді безпеки ООН. Держсекретар США Майкл Помпео на засіданні закликав всі країни світу «почути голос венесуельського народу» і визнати Хуана Гуайдо легітимним тимчасовим президентом Венесуели.

У 2018 році економічне становище Венесуели продовжувало погіршуватися: показник інфляції в країні перевищив позначку одного мільйона відсотків за рік. У більшості міст спостерігається нестача товарів повсякденного користування, мільйони людей емігрували з країни в пошуках роботи.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.