Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Спецпрокурор Мюллер: хакери з Росії викрали і змінили докази у справі про російське втручання

Світ навколо нас 3576 переглядів

Опубліковано - 31.01.2019 12:17 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Спецпрокурор Мюллер: хакери з Росії викрали і змінили докази у справі про російське втручання
Кібервійна. Спецпрокурор Мюллер: хакери з Росії викрали і змінили докази у справі про російське втручання
Офіс спецпрокурора США Роберта Мюллера, який розслідує справу про ймовірне російське втручання в американські вибори, заявляє, що російські хакери викрали і змінили докази з метою дискредитувати розслідування.

В оприлюдненому 30 січня повідомленні прокурорів вказано, що 22 жовтня минулого року в інтернеті з’явився Twitter-акаунт @HackingRedstone, в якому були розміщені дані про злам деяких доказів у справі компанії, звинуваченої у фінансуванні російської кампанії пропаганди з втручання у вибори.

Офіс Мюллера заявив, що йшлося про викрадення копії доказів, наданих компанії «Конкорд менеджмент і консалтинг», яку пов’язують із російським бізнесменом Євгєнієм Пригожиним. ЗМІ називають його особою, близькою до президента Росії Владіміра Путіна.

За даними американських прокурорів, викрадені хакерами матеріали були змінені і спрямовані на кампанію з дезінформації.

У лютому 2018 року спецпрокурор Мюллер висунув звинувачення у втручанні в кампанію з виборів американського президента співробітникам «Агентства інтернет-досліджень», відомого як «фабрика тролів», підконтрольного Пригожину. Агентство звинувачують у фінансуванні проекту інформаційної війни проти США за власний кошт, отримані від двох інших компаній Пригожина – «Конкорд менеджмент і консалтинг» і «Конкорд Кейтеринг». Сам Пригожин заявляв, що ні він, ні його структури «не пов’язані з діяльністю, спрямованою на втручання в американські вибори». Пізніше 13 фізичних осіб, зокрема Пригожин, і три компанії були внесені до списку санкцій США.

На початку серпня 2017 року спецпрокурор США Роберт Мюллер скликав велику колегію присяжних для розслідування «російського сліду» у виборах у 2016 році. Мюллер з’ясовує, чи була змова штабу Трампа з Кремлем з метою підірвати позиції суперника Трампа від Демократичної партії Гілларі Клінтон. Москва свою причетність до виборів в інших державах відкидає.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.