Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія намагатиметься пробити наземний коридор до Криму

Війна з Росією (АТО) 3387 переглядів

Опубліковано - 2.02.2019 19:52 | Всі новини | Версія для друку

Росія намагатиметься пробити наземний коридор до Криму
Росія намагатиметься пробити наземний коридор до Криму
Росія продовжить робити спроби прокласти сухопутний коридор в окупований нею Крим, використовуючи для цього різноманітні методи.

Таку думку в бесіді з кореспондентом Укрінформу висловив керівник програм Східної Європи і Центральної Азії в Німецькому товаристві зовнішньої політики Штефан Майстер.

«Думаю, небезпека того, що буде все ж прокладений сухопутний міст до Криму, для України підвищується», — сказав експерт.

Майстер прогнозує активізацію спроб у 2020 році, після того, як, з великою імовірністю, буде пущений в експлуатацію газопровід «Північний потік 2», а також завершаться вибори в Україні.

Що стосується методів, то експерт вважає, що це не обов’язково буде відкритий напад. Він передбачає можливість "комбінації" військових дій, кибератак і гібридних акцій. З великою часткою імовірності, місцем таких акцій можуть стати Маріуполь і Бердянськ, де буде провокуватися нагнітання невдоволення.

Провокація в Азовському морі, вважає Майстер, мала дві основні мети: представити Петра Порошенко "слабким" перед президентськими виборами, оскільки у глави держави не було можливості повномасштабного відповіді, а також перевірити реакцію Заходу, яка виявилася вкрай млявою і може бути сприйнята Росією як "дозвіл" продовжувати свою тактику.

"Ймовірно, Росія намагається підготувати ґрунт, щоб атакувати, використовуючи військові і невійськові методи", — каже Майстер. На його переконання, стратегічна мета Москви — перетворення Азовського моря на внутрішнє. В цю стратегію якраз вписується торішня провокація в Керченській протоці.

Загалом Кремль не має наміру залишати спроб економічно послабити Україну, посилити її внутрішні проблеми, переконаний німецький аналітик.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.