Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Вільні демократи” готові здати БЮТ і приєднатися до зборів нардепів у сесійній залі

Політика 5306 переглядів

Опубліковано - 23.05.2007 13:10 | Всі новини | Версія для друку

“Вільні демократи” готові здати БЮТ і приєднатися до зборів нардепів у сесійній залі
“Вільні демократи” готові здати БЮТ і приєднатися до зборів нардепів у сесійній залі
Народні депутати – члени Партії вільних демократів, які входять у фракцію БЮТ, у разі визнання Конституційним Судом нелегітимним президентського Указу про розпуск Верховної Ради, мають намір повернутися в сесійний зал Верховної Ради.

Про це в інтерв`ю київській газеті повідомив один з лідерів партії, народний депутат V скликання Дмитро Видрін.

«Спочатку дочекаюся рішення Конституційного Суду. Якщо він визнає, що "розпускний" указ Президента був нелегітимним, тоді я повернуся в зал. Прийду не один. Зі мною буде шість чоловік - однодумців з Партії вільних демократів», - заявив Видрін.

Як розповів Видрін, повернувшись у сесійний зал, «вільні демократи» мають намір примусити парламент визнати існування реальної опозиції і прийняти відповідний закон, з цією метою вони навіть готові заблокувати трибуну ВР.

Видрін не боїться позбутися мандата, оскільки і так «не відчуває, що він є». До того ж, за його словами, його депутатська картка знаходиться не в нього, а в «когось із десятників».

«У нас голосують не окремі депутати, – пояснив Видрін, – а так звані десятники. Це зроблено, щоб уникнути "неправильного" волевиявлення. Так у нас зазвичай і відбувалося, поки ми знаходилися в залі. Було навіть так, що нас не було, а наші десятники заходили в зал і голосували замість нас».

Партія вільних демократів не входила і входить в число лідерів електоральних симпатій. Входження до БЮТ надало можливість декільком вільним демократам, завдяки іміджу Юлії Тимошенко та симпатіям до неї народу, стати народними депутатами України.

Як повідомлялося раніше, Юлія Тимошенко вчора заявила на прес-конференції, що ПР поновила “роботу” серед депутатів її фракції із метою повернення їх до зали засідань парламенту.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.