Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін похвалився модифікованим совковим бомбардувальником

Імперія «Совок» 3314 переглядів

Опубліковано - 12.02.2019 21:06 | Всі новини | Версія для друку

Путін похвалився модифікованим совковим бомбардувальником
Путін похвалився модифікованим совковим бомбардувальником
Президент РФ Владімір Путін заявив, що на Казанському авіаційному заводі реалізований проект з доопрацювання надзвукового ракетоносця Ту-160 для Міноборони Росії, і вважає за необхідне створити цивільний надзвуковий літак.

Про це він розповів у вівторок на зустрічі з представниками громадськості, передає російський "Інтерфакс".

"Ми зараз в Казані реалізували блискучий проект: фактично створили нову машину Ту-160 для збройних сил - надзвуковий бойової ракетоносець. І не тільки сам носій, але і зброю до нього допрацювали. Працює все як годинник", - сказав Путін.

При цьому підкреслив необхідність створення подібного цивільного літака.

"Чому не створити і надзвуковий пасажирський літак?" - додав він.

У виданні відзначили, що в кінці січня минулого року Путін вже висловлювався за створення цивільної версії надзвукового літака на базі Ту-160.

Раніше в Росії здійснили випробувальний запуск ракети комплексу "Авангард", оснащеної гіперзвуковим крилатим бойовим блоком.

У грудні минулого року президент РФ Владімір Путін заявив, що Росія має новітню зброю, аналогів якого немає в світі, і яке змусить задуматися тих, хто "звик до мілітаристської риторики".

Від "Аратти":Ту-160 — надзвуковий стратегічний бомбардувальник-ракетоносець із змінною стрілоподібністю крила було створено на початку 80-х років минулого століття і поставлено на озброєння у 1987 р. Від першого зразка, що цікаво, цей літак був надзвуковим. За 32 роки було створено 7 модифікацій літака. Ту-160 - носій ядерної зброї.

До речі, в СРСР наприкінці 60-х вже створювася надзвуковий цивільний літак Ту-144. Однак, через технічні проблеми його швидко зняли з експлуатації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.