Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У РБ ООН вже не вірять кремлівській пропаганді

Війна з Росією (АТО) 2924 перегляди

Опубліковано - 13.02.2019 11:39 | Всі новини | Версія для друку

У РБ ООН вже не вірять кремлівській пропаганді
У РБ ООН вже не вірять кремлівській пропаганді
Постпред Німеччини в ООН Крістоф Гойсґен підкреслив, що російські солдати досі окупують Донбас і в Крим, тож заяви РФ про “внутрішній український конфлікт” неправдиві.

аяви РФ про "внутрішній український конфлікт" і її непричетність до окупації територій України не відповідають дійсності, оскільки відомо, що Крим і частину Донбасу захопили і продовжують окупувати російські війська, заявив у вівторок, 12 лютого, в ході засідання Радбезу ООН постійний представник Німеччини при ООН Крістоф Гойсґен (Christoph Heusgen), інформує DW, посилаючись на агенцію "Інтерфакс-Україна".

"Я тільки що слухав Василя (постпред РФ Василь Небензя - Ред.), і у мене склалося враження, що Україна напала на Росію, а не Росія напала на Україну", - зазначив на початку своєї промови Гойзґен, реагуючи на висловлювання Небензі.

Постпред РФ, за чиєю вимогою і було скликано засідання Радбезу ООН щодо ситуації в Україні, в своїй промові традиційно обвинуватив владу України в саботажі реалізації мінських угод, організації провокацій та створенні важкої гуманітарної ситуації на Донбасі.

Німецький дипломат також підкреслив, що російські заяви про нібито "внутрішній конфлікт" в Україні - є неправдою. "Ми знаємо, що насправді це було російське вторгнення. Російські військові були безпосередньо залучені в окупацію Криму, Донецька і Луганська", - заявив Гойсґен.

"Крим досі окупований, Донбас досі окупований. І все це за допомогою міфу про "зелених чоловічків", або що там хтось "брав долю в свої руки"? Ні, це були російські військовослужбовці. В 2014-2015 роках це ставало дедалі яснішим", - зазначив постпред ФРН в ООН. Він також звернув увагу на спроби влади Росії приховати правду щодо участі російських військовослужбовців у боях проти України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.