Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. У ФРН фіксують більше кібератак на критичну інфраструктуру

Світ навколо нас 3116 переглядів

Опубліковано - 17.02.2019 15:21 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. У ФРН фіксують більше кібератак на критичну інфраструктуру
Кібервійна. У ФРН фіксують більше кібератак на критичну інфраструктуру
Німецькі спецслужби повідомляють про значне збільшення кількості кібератак на критичну інфраструктуру ФРН у 2018 році.

За даними німецьких спецслужб, у країні істотно зросли кількість і масштаб хакерських атак на життєво важливі інфраструктурні об’єкти. Про це в неділю, 17 лютого, повідомило видання Welt am Sonntag з посиланням на неопубліковану статистику Федерального відомства з безпеки в сфері інформаційних технологій (BSI). Основна мета зловмисників - саботаж: перешкоджання забезпеченню населення водою та електрикою, пошкодження комунікаційних систем тощо.

У другій половині 2018 року BSI стало відомо про 157 хакерських атак на системи критичної інфраструктури. З них 19 стосувалися електричних мереж. Це істотне зростання, якщо порівнювати з попередніми дванадцятьма місяцями: тоді відомство зафіксувало 145 кібератак такого характеру, роком раніше - 34. При цьому експерти підкреслюють, що насправді ця кількість ще більша, оскільки провайдери часто не розголошують інформацію про хакерські злами чи спроби зламу, побоюючись зіпсувати собі імідж.

У Німеччині до об’єктів критичної інфраструктури зараховують організації та установи в сферах енергетики, інформації та телекомунікації, транспорту, медицини, водопостачання, харчування, фінансів і страхування, державного та місцевого управління, ЗМІ та культури. Уряд ФРН має намір створити Агентство кібербезпеки для посилення захисту від інтернет-атак. Штаб-квартира установи буде розташована в регіоні Лейпциг-Галле.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.