Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко призначив Турчинова заступником Плюща. Більшовики знову марять танками

Влада 5678 переглядів

Опубліковано - 23.05.2007 16:20 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко призначив Турчинова заступником Плюща. Більшовики знову марять танками
Президент Ющенко призначив Турчинова заступником Плюща. Більшовики знову марять танками
Президент України Віктор Ющенко призначив Олександра Турчинова першим заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Текст відповідного Указу Президента від 23 травня розміщено на офіційному сайті глави держави.

Це призначення викликало бурхливу реакцію серед більшовиків. Перший заступник лідера фракції партії Регіонів Василь Кисельов не виключає, що за призначенням Олександра Турчинова першим заступником голови секретаря Ради національної безпеки і оборони будуть спроби здійснити силовий варіант вирішення конфлікту.

За його словами, команда Президента пішла на призначення тієї людини, яка постійно «закликала і наполягала, щоб Президент України включив варіант на виконання свого антиконституційного Указу».

За словами Кисельова, якби замість Турчинова на цю посаду була призначена «нормальна людина»(наприклад, Кисельов - ред.), то вона б ніколи не пішла на цей злочин. При цьому він зауважив, що для здійснення такого силового варіанту на певний час від посади секретаря РНБО треба відсторонити Іван Плюща.

«Їм потрібно його звільнити або відправити на лікарняний, тому що Плющ сьогодні за все відповідає, і якщо він буде при посаді, то я не думаю, що Турчинову буде дозволено віддавати якісь накази», - сказав Кисельов.

Принагідно, зауважимо, що у пана Кисельова вже давно трапилося щось дивне із світосприйняттям. Нприклад, вже разів із декілька він особисто заявляв про якісь спецнази й танки, що хмарою сунуть на парламент, щоб їх, недоторканих, заарештувати. Зрозуміло, разом із двічі несудимим прем'єром. Причому, із якогось дива, - по дорозі на роботу.

Проте, як бачимо - все це виявилося маренням(якщо не сказати прямо) стомленої паламентськими баталіями та власними гріхами людини похилого віку. І зараз він таке видав, що на вуха не налазить. Тому персонально для пана Кисельова уточнюємо: Олександр Турчинов - глибоко віруюча людина. Хритиянин. І тому не сприймає насилля, як такого. Навіть у відповідь на більшовицьке хамство атеїстів.

Довідка. Олександр Турчинов(1964 року народження) – народний депутат України ІІІ, ІV і V скликань. Заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко (з травня 2006 року); перший заступник голови ВО "Батьківщина".

З лютого по вересень 2005 року обіймав посаду голови Служби безпеки України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.