Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чи був російський бомбардувальник у районі Донецька?

Війна з Росією (АТО) 3080 переглядів

Опубліковано - 19.02.2019 19:45 | Всі новини | Версія для друку

Чи був російський бомбардувальник у районі Донецька?
Чи був російський бомбардувальник у районі Донецька?
Сьогодні СММ ОБСЄ повідомила, що стратегічний бомбардувальних ВПС РФ пролітав над окупованою територією. Штаб ООС уточнює інформацію.

19 лютого 2019 року в офіційному повідомленні Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ вказано, що о 10.00 15 лютого 2019 року патруль СММ, знаходячись на південно-західній околиці СТАРОБЕШЕВЕ (непідконтрольна Україні територія) зафіксував проліт повітряного об’єкта, який за допомогою оптичних засобів ідентифікував, як літак типу Ту-95 або Ту-142.

Того ж дня, в період з 10.50 до 11.10, перебуваючи в районі ЛЮБІВКА (непідконтрольна Україні територія), спостерігачі місії на схід від своєї позиції зафіксували проліт літака Ту-95 (Ту-142), який рухався з півночі на південь та у зворотному напрямку.

Прес-центр Об’єднаних сил повідомляє.

15 лютого 2019 року черговими підрозділами радіотехнічних військ Об’єднаних сил о 9.56 в районі аеропорту ТАГАНРОГ була виявлена повітряна ціль, ідентифікована як дальній протичовновий літак Ту-142 збройних сил Російської Федерації. Визначений літак здійснював тестовий політ навколо аеродрому ТАГАНРОГ з приближенням до державного кордону України на відстань до 10 км. Протягом всього маршруту літак супроводжувався радіолокаційними станціями радіотехнічних військ Об’єднаних сил. Літак Ту-142 ЗС РФ залишив зону, що наближена до державного кордону України, о 12.30 в районі аеродрому ТАГАНРОГ. Зазначений літак державний кордон України не перетинав та в повітряний простір України не входив.

Сили та засоби протиповітряної оборони Об’єднаних сил постійно перебувають на бойовому чергуванні та готові до виконання завдань за призначенням.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.