Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін підписав указ про призупинення участі Росії в ракетному договорі

Імперія «Совок» 3109 переглядів

Опубліковано - 4.03.2019 19:16 | Всі новини | Версія для друку

Пускова устанока РК Club-M.
Пускова устанока РК Club-M.
Росія призупиняє участь у договорі про ліквідацію ракет середньої та меншої дальності. У відповідному указі, який підписав Путін, йдеться, що РФ не виконуватиме договір до усунення з боку США допущених порушень.

Президент Росії Владімір Путін у понеділок, 4 березня, підписав указ "Про призупинення Російською Федерацією виконання Договору між Союзом Радянських Соціалістичних Республік і Сполученими Штатами Америки про ліквідацію їхніх ракет середньої дальності та меншої дальності", повідомила прес-служба Кремля.

У документі стверджується, що рішення ухвалене, "виходячи з необхідності вжиття невідкладних заходів у зв’язку з порушенням США своїх зобов’язань" за договором про ліквідацію ракет. Зазначено, що виконання договору Москвою призупинене до усунення з боку США допущених ними порушень зобов’язань або до припинення дії угоди. Указ набув чинності з 4 березня.

Нагадаємо, 1 лютого держсекретар США Майкл Помпео оголосив про призупинення участі США у ДРСМД. Наступного дня Путін теж заявив, що його країна призупинить участь у договорі. США та союзники в НАТО закидали Москві порушення договору, зокрема через виробництво Росією ракети SSC-8 . Москва заперечує порушення умов договору.

До підписання ДРСМД у 1987 році Північноатлантичний альянс розміщував ракети в Європі у відповідь на загрозу застосування ракет з боку СРСР. Ракети середньої дальності вважаються найбільш небезпечними, оскільки здатні досягати цілей упродовж декількох хвилин і не залишають супротивникові шансів підготуватися до удару й відбити його.

Договір про роззброєння був підписаний генеральним секретарем ЦК КПРС Міхаілом Горбачовим і президентом США Рональдом Рейганом 8 грудня 1987 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.