Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Наша Україна” розцінює події в ГПУ, як початок державного перевороту

Політика 5385 переглядів

Опубліковано - 24.05.2007 16:26 | Всі новини | Версія для друку

“Наша Україна” розцінює події в ГПУ, як початок державного перевороту
“Наша Україна” розцінює події в ГПУ, як початок державного перевороту
На своїй сьогоднішній прес-конференції лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко оприлюднив заяву партії щодо звільнення Святослава Піскуна з посади Генерального прокурора України.

Ми подаємо повний текст цієї заяви.

Сьогодні Президент України Віктор Ющенко видав Указ про звільнення Святослава Піскуна з посади Генерального прокурора України. Цей Указ був виданий з додержанням усіх, передбачених Конституцією та законами України, правових норм. Святослав Піскун був увільнений на виконання норм Конституції України щодо несумісності депутатського мандату з іншими видами діяльності, а також у відповідності статті 5 Закону України «Про особливості звільнення з посад осіб, які суміщають депутатський мандат з іншими видами діяльності».

Підписуючи цей Указ, Президент України діяв як гарант дотримання Конституції, прав і свобод громадян.

Не зважаючи на те, що даний акт Президента України був виданий з суворим додержанням усіх процесуальних норм, і повинен виконуватися всіма органами влади та посадовими особами на всій території України, сьогодні фактично відбувається антидержавний переворот, в якому беруть участь представники коаліції Партії регіонів, соціалістів і комуністів. Більше того, Міністр внутрішніх справ Василь Цушко використав збройне формування, спецпідрозділ «Беркут», для силового протистояння Указу Президента України.

“Наша Україна” цілковито підтримує дії Президента України Віктора Ющенка як гаранта Конституції та прав і свобод громадян. Всіма дозволеними Конституцією та законами України засобами ми будемо відстоювати виконання всіх Указів Президента України, в тому числі, щодо звільнення з посади Генерального прокурора Святослава Піскуна.

Тих, хто не дотримується Конституції України, законів України, указів Президента України ми вимагаємо притягти до відповідальності, яка передбачена чинним законодавством. У зв’язку із цим ми вимагаємо звільнення з посади Міністра внутрішніх справ Василя Цушка та проведення ретельного розслідування його антизаконних дій.

«Наша Україна» звертається до співвітчизників з проханням зберігати витримку і спокій і не піддаватися на провокації політичних авантюристів. Сьогодні Український народ об’єднався навколо свого Президента, який є єдиним гарантом його прав і свобод.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.