Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Американські учені створили “живу воду”

Охорона здоров`я 7553 перегляди

Опубліковано - 25.05.2007 01:37 | Всі новини | Версія для друку

Американські учені створили “живу воду”
Американські учені створили “живу воду”
Учені з каліфорнійської фірми Oculus розробили “надокислену” воду, яка за їх твердженням вбиває шкідливі мікроби і прискорює процес загоєння ран.

Як показали результати одного з досліджень, про що , повідомляє ВВС News, проведеного серед пацієнтів з діабетичними виразками на ногах, при застосуванні антибіотиків середній термін загоєння виразок складає 55 днів, тоді як застосування "надокисленої" води разом з антибіотиками зменшує середній термін їх загоєння до 43 днів.

Нова розробка учених викликала підвищений інтерес у медиків, - вони вітають будь-яке безпечне ефективне виліковування вираок у людей, хворих на цукровий діабет, - адже близько 15% діабетичних виразок на ногах призводять до ампутації кінцівок.

Нова вода, що отримала назву Microcyn, виробляється шляхом пропускання очищеної води через напівпроникну сольову мембрану. При цьому вона насищається активними іонами - електрично зарядженими молекулами, які руйнують стінки клітин вільноживучих мікробів. Організм людини залишається в безпеці, оскільки вода руйнує лише ті клітини, які може повністю оточити.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.