Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Не промовчав і Цушко. Після зауваження гаранта не коментувати дії Глави держави

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5743 перегляди

Опубліковано - 25.05.2007 01:40 | Всі новини | Версія для друку

Не промовчав і Цушко. Після зауваження гаранта не коментувати дії Глави держави
Не промовчав і Цушко. Після зауваження гаранта не коментувати дії Глави держави
Виступ коаліційного очільника МВС не відзначився оригінальністю та глибиною думки. Все просто - в усьому винен Президент та його оточення.

У телевізійному зверненні до народу України міністр внутрішніх справ Василь Цушко, зокрема, сказав:

"...Спроби використати силові структури в протистоянні між гілками влади можуть послужити причиною громадянської війни в Україні. Політичну кризу, яку останнім часом вдавалося згладити і яка вже явним чином пішла на спад, сьогодні знову розпалили безвідповідальні співробітники Секретаріату Президента, Управління державної охорони, що підштовхнули до сутички співробітників з народними депутатами. Парламентаріїв намагалися силовими обмежити в правах і перешкодити їм виконувати їх обов'язки.

Також силові методи Управлінням державної охорони, за наказом співробітників Секретаріату Президента, були застосовані до суддів Конституційного суду України, яких прагнули не допустити на роботу, щоб паралізувати конституційне правосуддя.

Таким же чином, в обхід законних процедур, з порушенням законів і Конституції, співробітники Секретаріату Президента пробували силовими методами заблокувати роботу Генеральної прокуратури і усунути від виконання обов'язків законного генерального прокурора Святослава Піскуна.

Вперше в Україні були застосовані сили і методи політичного рейдерства при розв'язанні питань, пов`язаних з політичною кризою. Ми зобов`язані підкреслити, що від подібних методів ми вберегли Україну в тривожніші часи, коли на вулицях столиці боролися за правду сотні тисяч людей. Ми зробили тоді все, щоб громадянський конфлікт був розв'язаний мирним і законним шляхом. Проте кроки і дії безвідповідальних чиновників Секретаріату Президента можуть зруйнувати сьогодні громадянський мир...

...Ми звертаємося до лідерів держави: Президента, прем'єр-міністра, голови парламенту із закликом зробити все можливе, щоб не допустити беззаконня, відновити справедливість, створити нормальні умови для роботи Конституційного суду, Генеральної прокуратури України та інших державних установ.

Ми закликаємо міжнародне співтовариство підтримати нас і переконати Президента в необхідності забезпечення конституційного порядку, демократичних принципів і верховенства закону в державі.

Також запевняємо народ України, що співробітники МВС, які поставлені на варті закону, зроблять все, щоб знову запанували закон, громадяська злагода, мир і спокій в суспільстві. Ми наділені для цього всіма повноваженнями і маємо в розпорядженні достатні засоби.

Дякую за увагу".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.