Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія прагне переконати Вашингтон обміняти Україну на Венесуелу

Політика 3211 переглядів

Опубліковано - 25.05.2019 19:03 | Всі новини | Версія для друку

Держсекретар США Майк Помпео на зустрічі з міністром закордонних справ Росії Лавровим, 14 травня 2019 року
Держсекретар США Майк Помпео на зустрічі з міністром закордонних справ Росії Лавровим, 14 травня 2019 року
Росія прагне переконати Вашингтон дати їй свободу дій в Україні, а натомість Москва не буде заважати Вашингтону у подоланні режиму Ніколаса Мадуро у Венесуелі.

Вашингтону також пропонується поновити переговори стосовно режиму контролю над озброєнням і продовжити дію угоди START. Про це повідомляє Стівен Бланк, дослідник американського центру Foreign Policy Council.

Тепер, говорять росіяни, коли слідство спецпрокурора США Роберта Мюллера довело відсутність змови між передвиборчою кампанією Трампа та Росією, президент США має можливість для покращення відносин з Росією.

Бланк різко критикує такий підхід. "Пам’ятаймо, що російські збройні сили (включаючи так званих сепаратистів, які насправді є помічниками Москви в Україні) вторглися до Криму і Донбасу і провели найбільш відверту агресію з часу вторгення Саддама Хусейна до Кувейта", - пише дослідник.

Аналітик переконаний, що через порушення Росією угоди з нерозповсюдження ядерної зброї, просто подовження дії START - не в інтересах США.

У Венесуелі ж, наголошує дослідник, основну проблему становлять кубинські, а не російські сили. Також, зазначає він, розслідування Мюллера виявило масштабні спроби Росії втрутитись до політики в США, що не сприяє відновленню двосторонніх відносин.

Якщо Україну буде зруйновано, це зашкодить довірі до США в Європі і не зупинить зусилля Москви, що шкодять Західним демократіям, вважає Бланк.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.