Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вибори підкреслили відданість українців ідеалам демократії

Світ навколо нас 3270 переглядів

Опубліковано - 24.07.2019 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Вибори підкреслили відданість українців ідеалам демократії
Вибори підкреслили відданість українців ідеалам демократії
Державний департамент США привітав український народ із проведенням парламентських виборів, “які пройшли мирно, дали чіткий результат та підкреслили відданість українців ідеалам демократії”.

В своїй заяві Держдеп також привітав попередні висновки ОБСЄ про те, що вибори пройшли із повагою до основних прав та свобод, та заявив, що очікує на остаточні рекомендації ОБСЄ щодо покращення виборчого процесу.

Державний департамент у своїй заяві говорить про готовність працювати з новим українським урядом та народом на шляху реформ, які критично важливі для забезпечення успіху України.

"Сполучені Штати залишаються непохитними у своїй підтримці України перед обличчям російської агресії. Ми будемо продовжувати стояти пліч-опліч з Україною в її побудові сильної, успішної, демократичної країни, яке має безпеку в її міжнародно визнаних кордонах", - йдеться в заяві.

Раніше з успішним проведенням виборів українців привітали посли країн Великої Сімки. Вони наголосили, що "основоположні права і свободи було забезпечено" під час голосування і відзначили роботу ЦВК.

Позачергові парламентські вибори в Україні були проведені добре, попри незначні й несистемні порушення в день голосування. Такі попередні висновки оприлюднили спостережні місії Міжнародного республіканського інституту США та Національного демократичного інституту США.

Найбільшою перешкодою для цих виборів міжнародні спостерігачі назвали кремлівську агресію, що не дала проголосувати 16% українців, зазначили американські спостерігачі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.