Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Трамп каже, що США мають кращу технологію, ніж росіяни

Політика 3388 переглядів

Опубліковано - 13.08.2019 08:53 | Всі новини | Версія для друку

Трамп каже, що США мають  кращу технологію, ніж росіяни
Трамп каже, що США мають кращу технологію, ніж росіяни
Президент США Дональд Трамп заявив, що провал випробування російської ракети дозволив американським фахівцям отримати чимало нової інформації.

У своєму повідомленні в твітері ввечері 12 серпня Трамп написав: «Сполучені Штати дізнаються більше в результаті вибуху ракети в Росії. У нас є подібна, але досконаліша технологія. Вибух російської Skyfall змусив людей турбуватися з приводу чистоти повітря не тільки поруч із полігоном, а й далеко від нього. Недобре!»

Skyfall – так НАТО класифікує російську експериментальну крилату ракету «Буревісник», яка, за деякими даними, має ядерний двигун і здатна нести ядерний заряд, повідомляє Радіо Свобода.

Репліка президента Трампа стала першою реакцією американського офіційної особи на вибух, що стався 8 серпня на військовому полігоні в Архангельській області. Згідно з даними преси, американські експерти не мають підтверджень того, що Росії вдалося створити придатний для запусків ракетнийй ядерний двигун. Наявні повідомлення вказують на невдалі випробування.

США відмовилися від створення подібної зброї в 60-х роках минулого століття, вважаючи цю ідею нездійсненною з різних причин. Про нові американські розробки в цій сфері публічних повідомлень не було.

У Сарові Нижегородської області Росії 12 серпня поховали п’ятьох співробітників державної корпорації «Росатом», які загинули під час випробувань в Архангельській області 8 серпня. Загиблих представлять до державних нагород, повідомив в ефірі місцевого телеканалу директор базованого в Сарові Російського федерального ядерного центру Валентин Костюков.

10 серпня російська державна корпорація «Росатом» вперше офіційно визнала, що вибух в Архангельській області 8 серпня стався на установці з джерелом радіації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.