Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після вибуху на ракетному полігоні РФ продовжить роботу над новою зброєю

Імперія «Совок» 3308 переглядів

Опубліковано - 13.08.2019 10:25 | Всі новини | Версія для друку

Після вибуху на ракетному полігоні РФ продовжить роботу над новою зброєю
Після вибуху на ракетному полігоні РФ продовжить роботу над новою зброєю
Росія продовжить роботу над новими зразками озброєнь після того, як на полігоні в Архангельській області при випробуванні ракети з радіоізотопним джерелом живлення стався вибух, заявили в “Росатомі”.

Попри вибух реактивної установки на військовому полігоні в Архангельській області в Росії продовжать роботу над цим зразком озброєнь. Про це у понеділок, 12 серпня, заявив гендиректор держкорпорації "Росатом" Олексій Лихачов. Під час вибуху загинули п’ятеро співробітників "Росатома" та двоє представників міністерства оборони РФ, повідомила агенція "Інтерфакс".

"Кращою пам’яттю для них стане наша подальша робота над новими зразками озброєнь, яка обов’язково буде доведена до кінця", - сказав Лихачов під час поховання співробітників його підприємства, повідомила пресслужба "Росатома".

Раніше "Росатом" повідомив, що в Архангельській області проходили випробування ракети, в складі якої було радіоізотопне джерело живлення. "Ми виконаємо завдання батьківщини, її безпеку буде надійно забезпечено", - заявив Лихачов.

Вибух на морській платформі на військовому полігоні в Архангельській області стався 8 серпня. Після нього було зафіксовано підвищення радіаційного фону. Російська влада вирішила закрити для судноплавства акваторію Двінської затоки Білого моря поблизу полігону на один місяць.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.