Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Мінську ТКГ підвела підсумок перед самітом «нормандської четвірки»

Війна з Росією (АТО) 4467 переглядів

Опубліковано - 27.11.2019 22:36 | Всі новини | Версія для друку

У Мінську ТКГ підвела підсумок перед самітом «нормандської четвірки»
У Мінську ТКГ підвела підсумок перед самітом «нормандської четвірки»
Спеціальний представник ОБСЄ у Тристоронній контактній групі в Мінську Мартін Сайдік заявив, що ТКГ виконала всі завдання перед зустріччю в «нормандському форматі» 9 грудня в Парижі.

«Напередодні цього саміту хочу наголосити, що ми з боку ТКГ і її робочих груп виконали всі завдання, поставлені нам політичними радниками «нормандського формату», і сьогодні я з великим сподіванням дивлюся на цю зустріч», – сказав Сайдік у Мінську.

Він закликав сторонизробити все можливе для дотримання режиму тиші, щоб «робота «нормандської четвірки» в Парижі не була віддалено порушена бойовими діями на Донбасі».

Водночас речниця представника України у ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер заявила, що Україна виконала домовленості лідерів країн «нормандської четвірки», яких було досягнуто у жовтні 2016 року.

«Зокрема, йдеться про розведення сил та засобів на ділянках в районі н.п. Золоте, Петрівське, Станиця Луганська; зведення мосту біля КПВВ у Станиці Луганській; вирішення питання водопостачання в Луганській області. Натомість з боку ОРДЛО немає допуску представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста до утримуваних осіб; не надано безперешкодного доступу СММ ОБСЄ до всієї території Донбасу, яка не підконтрольна Україні, включно із ділянкою українсько-російського кордону; не створено умов для роботи КПВВ Золоте. Особливо гострою лишається проблема звільнення утримуваних осіб», – написала Оліфер на сторінці у Facebook.

Напередодні також у РНБО заявили, що Україна виконала всі умови, щоб саміт у «нормандському форматі» відбувся.

Нинішня зустріч ТКГ у Мінську – остання перед зустріччю «нормандської четвірки» 9 грудня в Парижі за участі лідерів України, Німеччини, Франції та Росії. Востаннє такі переговори відбувалися в жовтні 2016 року.

Наступне засідання ТКГ у Мінську заплановане на 18 грудня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.