Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тристоронні газові переговори продовжуються 20 грудня в Мінську

Газоват 6926 переглядів

Опубліковано - 20.12.2019 18:11 | Всі новини | Версія для друку

Тристоронні газові переговори продовжуються 20 грудня в Мінську
Тристоронні газові переговори продовжуються 20 грудня в Мінську
Газові переговори між Україною, Росією та ЄС після прориву в Берліні продовжаться в Мінську. Євкрокомісія братиме в них участь в онлайн-режимі.

Тристоронні газові переговори за участі України, Росії та ЄС продовжаться в п’ятницю, 20 грудня, в Мінську, повідомляє міністерство енергетики та захисту довкілля України. "Єврокомісія братиме участь в он-лайн режимі", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Facebook.

У міністерстві також нагадали, що черговий раунд тристоронніх газових переговорів відбувся в четвер, 19 грудня у Берліні, де було досягнуто принципових домовленостей щодо деталей нового договору на транспортування газу. "Ми дотримуємося нашої позиції і незалежно від місця переговорів, незалежно від ситуації будемо відстоювати інтереси українців. Нам необхідно отримати справедливу оплату за транспортування газу Україні і забезпечити енергетичну безпеку в регіоні. Від цього виграє кожен кінцевий споживач, адже продовження договору на транспортування газу сприятиме стабільності на ринку, а відповідно - зменшенню ціни на газ", - зазначив міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель.

Раніше інформацію про переговори в Мінську поширив російський газовий гігант "Газпром".

Нагадаємо, що напередодні Оржель повідомив, що тристоронні газові переговори в Берліні за участю Росії, України та Європейської Комісії завершилися напрацюванням протоколу, що наблизить підписання угоди про транзит російського газу Україною.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.