Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російська окупаційна адміністрація тероризує населення, прискорюючи паспортизацію

Війна з Росією (АТО) 3124 перегляди

Опубліковано - 3.02.2020 17:23 | Всі новини | Версія для друку

Російська окупаційна адміністрація тероризує населення, прискорюючи паспортизацію
Російська окупаційна адміністрація тероризує населення, прискорюючи паспортизацію
За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації посилюють тиск на жителів тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, які не мають наміри відмовлятись від українського громадянства.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, керівники окремих підприємств не виплачують заробітну плату або зменшують її розмір працівникам, які не мають т. зв. «республіканських паспортів». Водночас окупаційними адміністраціями доводиться інформація щодо першочергового отримання працівниками російського громадянства за умови наявності т.зв. «паспорту ДНР/ЛНР».

Крім того встановлено, що військовослужбовцям російсько-окупаційних військ з числа місцевого населення надають право на оформлення російського громадянства у позачерговому порядку та зі знижкою на сплату платежів.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.